Werk opdragen als entrepreneur

"Je noemt je, als onze coach en adviseur, een entrepreneur", zei een klant laatst. "Wat is dat anders dan een ondernemer?" Dus dat wil ik hier heel graag uitleggen.

Entrepreneurs zijn ondernemers die hun ondernemende kennis en kunde inzetten voor het werken aan een betere, duurzamere en humanere wereld. Het is gebleken dat zakenleiders sociale- en omgevingsproblemen kunnen en zouden moeten verbeteren.

Samen proberen we mensen te inspireren en anders te laten denken over de rol van zakendoen in deze wereld. In het begin noemden ze ons gek maar nu worden vele entrepreneurs gezien als visionairs.

Bij elk advies, coachingsgesprek, training of workshop kom ik zoals ik ben  met creativiteit, kennis, vragen, inzichten, compassie, gulheid, kwetsbaar en met humor. Ik praat graag over mijn grootste fouten - op conferenties en in mijn trainingen - en wat ik daarvan geleerd heb. Daarnaast neem ik de tijd om mijn inzichten te delen met de mensen waarvoor ik werk maar ook buiten mijn werk voor mensen die het het hardste nodig hebben.

Eigenlijk draag ik mijn werk dus op aan elke volgende lichting van wereld veranderende  entrepreneurs ongeacht hun huidige leeftijd.

Sjoerd de Vries

Ook dit hotel in Zuid Afrika (zie foto) voor 6 personen met veranda stoelen van autobanden vind ik geweldig ondernemen. Het organiseert werk voor de gemeenschap. Met de stichting Flow&Go hebben ik mogen werken in de Townships. Heb daar veel mogen leren van bewoners, community leaders en pastors. Daar wordt keihard gewerkt aan een betere wereld.

Comments are closed.