Waarnemingen en inzichten

Waarneming heeft betrekking op het stoffelijke, dat wat je kan zien. Inzicht heeft betrekking op het zijn. Inzicht komt in de geest tot stand. Zonder waarneming geen inzicht en zonder inzicht geen waarneming.

Waarnemen met de ziel is weer anders dan alleen kijken met je ogen. Met je ziel kan je dingen zien die zou kunnen vergelijken met reizen. Beveel je ziel of gedachten naar India en het is er, naar de oceaan en het is er of naar het heelal en het is er. Ze is niet eens naar de andere plek gegaan, ze was er al. Er is niets wat het tegenhoudt.

Jouw ziel of gedachten heeft veel meer in zich dan je zou kunnen bevatten. Overtuig jezelf dat niets onmogelijk is en sta open voor wat er is.

 

Sjoerd de Vries Org
sjoerd-header

Sjoerd de Vries heeft als zakelijk systemisch adviseur een onderscheidende signatuur in coaching en systemisch adviseren in de overheidssector. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij mens- en organisatievraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk sjoerddevries.org. Met zijn achtergrond als manager en bestuurder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare overheden die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij in zijn werk analytisch en systemisch denken, om vernieuwende vormen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en de mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Met zijn manier van kijken en doen brengt hij individuen en groepen in beweging, of dat nu politiek bestuurders zijn, directies of anderen in het ambtelijk apparaat.

Advies | Coaching | Onderzoek | Curssussen / Trainingen |  Contact

Comments are closed.