Vanaf november in Het Lagerhuis op Radio 1

Verleden week hebben we onze try out gehad van  “Het Lagerhuis” in het VARA BNN complex. 

Het is leuk om als vaste deelnemer met mensen te mogen debatteren op radio 1 over actuele zaken die nationaal of internationaal spelen. Mensen uit alle windhoeken van Nederland en uit alle lagen van onze samenleving zijn voor dit programma geselecteerd.

In november gaat het programma live los op elke donderdag middag van 13.30 tot 14.00 uur. Heb er zin in!

Sjoerd de Vries Org

sjoerd-header
Sjoerd de Vries heeft als zakelijk systemisch adviseur een onderscheidende signatuur in coaching en systemisch adviseren in de overheidssector. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij mens- en organisatievraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk sjoerddevries.org. Met zijn achtergrond als manager en bestuurder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare overheden die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij in zijn werk analytisch en systemisch denken, om vernieuwende vormen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en de mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Met zijn manier van kijken en doen brengt hij individuen en groepen in beweging, of dat nu politiek bestuurders zijn, directies of anderen in het ambtelijk apparaat.

Advies | Coaching | Onderzoek | Curssussen / Trainingen |  Contact

Comments are closed.