Cursussen / Trainingen

Onze cursussen voor overheden op het gebied van management en leiderschap, coaching, HRM en teamontwikkeling zijn on the spot gemaakt en in de praktijk uitgebreid getest door onze afnemers. We zijn ze hier erg erkentelijk voor. Alleen op deze wijze kunnen we ook groeien.

  1. Leiding geven aan verandering. “Samen doe je niet Alleen".
  2. Systemisch leiding geven. “Wendbaar Meebewegen”.
  3. Persoonlijke effectiviteit in veranderende netwerken.
  4. Organisatieopstellingen als tool in de overheid
  5. In- en extern adviseren in een veranderende overheidsorganisatie.
  6. De vijf pijlers van systemisch adviseren
  7. Het positioneren van actoren in organisatievraagstukken
  8. Omgaan met hardnekkige, terugkerende patronen in afdelingen.
  9.  Projectmanagement. In nieuwe teams groeien: zichtbaar, met lef, initiatief nemend, kansen creërend en benuttend.

Cursussen zijn vier dagdelen waaronder een terugkeerdagdeel. Daarnaast is in cursussen coaching als link met hoe je de geleerde vaardigheden inzet in de praktijk  een mogelijk onderdeel van het programma. Cursusdeelname kost €1.450,00. Locaties van de cursussen en verdere informatie over de cursus kunt u aanvragen onder de knop contact van deze site.

Proeverijen van een uur of dagdeel over het thema van een cursus zijn mogelijk. De uurprijs voor een proeverij is € 200,00 en de dagdeelprijs is € 800,00.

Teamdagen of trainingen kunnen in overleg interactief in de buurt plaatsvinden maar ook bijvoorbeeld op de eilanden in samenwerking met de KNRM of op Lemsteraken op het IJsselmeer of het wad, of op een van de vele mooie trainingslocaties die we in Nederland hebben, of samen met een orkest, of samen met een kudde paarden, of mee de lucht in met ervaren teamtrainers die vliegen als metafoor gebruiken voor teamwerk. Wat wij willen zijn teamdagen waar iedereen er bij hoort, waar geleerd kan worden van elkaars vaardigheden en sterke punten. En waar je zelf kan grinniken om de dingen die je nog niet kende. Waar je bereid bent om de ander beter te leren kennen. Dit scheelt snel zoveel communicatietijd en geeft erg veel plezier!

Cursussen, trainingen en lezingen verzorg ik alleen, geheel of gedeeltelijk met andere experts waar ik met veel plezier samen werk of wil werken. Dit is steeds weer een extra bonus voor deelnemers en trainers, ik noem het groeien door te delen.

Op dit moment in de agenda:

Leergang De Kern: Effectief werken door systemisch denken. Een leergang speciaal voor Nederlandse Gemeenten.

Brochure aanvragen

Exercitie: Neem Overtuigend je Positie in! op aanvraag

 

Contact opnemen Vraag stellen Afspraak maken

Comments are closed.