Coaching

Coaching helpt uw kracht en potentieel in beweging te zetten.

Als coach kijk ik mee hoe u uw eigen zelfsturend en oplossend vermogen aanboort om het nog beter te benutten. Hoe u uw positie in neemt in uw werk. Mijn vorm van coachen vraagt van u een actieve houding. Het zet u aan tot het nemen van verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid voor uw zelf, zodat u uw krachten en potentieel benut om dát te bereiken wat u wilt bereiken.

Als coach kijk ik mee, ik help niet. Ouders helpen kinderen en ik ben niet uw betere ouder. Wel een gelijkwaardige gesprekspartner die mee kijkt naar de doelen die u wilt verwezenlijken. Wat wilt u echt? Welke concrete doelen zijn daar voor nodig en hoe zet u die om in actie. Daarin wil ik u begeleiden, in het nemen van deze belangrijke beslissingen.

Als coach kijk ik mee naar veranderingen, waar de verandering vandaan komen en waar ze naar toe willen. Veranderingen kunnen alleen bereikt worden als het doel helder is. Als u het doel weet, weet u de richting en kader om resultaten te toetsen.

Als coach kijk ik mee hoe u respectvol afscheid kan nemen van het oude om het nieuwe te mogen omarmen. Hoe uw bereidheid groeit om oude paden te verlaten en nieuwe paden in te slaan. Coaching is gericht op de toekomst wetende dat u geneigd bent om loyaal te zijn aan het verleden en eerst nog niet aan de toekomst die u niet kent.

Als coach kijk ik mee naar uw comfortzone en naar waar de magie plaats vindt.

Sjoerd de Vries 

 

 

Contact opnemen Vraag stellen Afspraak maken

Comments are closed.