OR-lid Gemeente Groningen

"Ik heb de training Anders samenwerken in transitie bij Sjoerd gevolgd waarbij mijn leervraag was: "Hoe kan ik mijn ervaring en kennis overdragen naar een nieuwe OR zonder over je graf te willen regeren" . Na afloop van de training heb ik daadwerkelijk voor mezelf een methode weten te ontwikkelen om dit vorm te geven. Doordat oplossingen uit jezelf komen blijven ze beter hangen."

"Sjoerd 's manier van werken stimuleert je tot actieve deelname.  Ik heb jarenlange ervaring in de medezeggenschap en heb in dit kader vele trainingen gevolgd. Deze training was totaal anders dan dat ik gewend was. Vanuit je eigen motivatie word zowel je eigen rol als de effecten op de groep en groepsproces onder de loep genomen.  Ik heb dit als zeer positief ervaren en het heeft me extra energie gegeven dit in de OR weer vorm te geven."

"Sjoerd's training is een daadwerkelijke aanvulling op het aanbod van trainingen op het terrein van medezeggenschap.  Door het inzetten van elkaars kwaliteiten en motivatie ontstaat er een sterk collectief, waarbij vooral een nieuwe gekozen OR zijn rol beter kan oppakken. Ik kan dit aanbevelen."

Comments are closed.