Opstelling over onze mobiliteit over 30 jaar

Opstelling over onze mobiliteit over 30 jaar

Samen met Fenny de Boer en Arjen Timmermans ben ik afgereisd naar Hannover. Fenny is vertaalster van het boek van Professor Günter Faltin (Kopf schlägt Kapital - Onderneem je eigen leven) en scholing ontwerpster voor huidige en toekomstige entrepreneurs in Nederland en Duitsland. Arjan is een talentvolle Nederlandse industrieel designer.

Op de universiteit van Hannover hebben we met professor Gunnar Spellmeyer en Alexander Siebeneich de start gemaakt met opstellingen over de toekomstige mobiliteit. Gunnar is prominent specialist in Duits industrieel design en winnaar van vele mondiale prijzen voor zijn ontwikkelde producten. Alexander is ingenieur en ontwikkelingsspecialist bij de Volkswagen Group Reasearch Wolfsburg

In Hannover zijn we samen met studenten, die representeerden in de opstellingen, over de lijn in de toekomst gestapt. De organisatie opstellingen gaven veel inzichten. Met deze uitkomsten gaan we binnenkort op de Vrije Universiteit van Berlijn verder werken met een grote groep Duitse ondernemers en entrepreneurs.

Comments are closed.