In mij beweegt iets en iets beweegt mij

Alles wat in beweging is beweegt zich in iets en wordt door iets anders in beweging gebracht. In mij beweegt iets (organen, bloed, beestjes en plantjes en nog veel meer) en iets beweegt mij (mensen, dieren, planten, materie, ideeën, visies, culturen, netwerken, geloven, het verleden, heden, de toekomst en nog veel meer).

 

Ik leef en beweeg op de aarde en de aarde beweegt en leeft in de Kosmos, het heelal. De Kosmos beweegt en schenkt leven dus die zal dan ook waarschijnlijk leven in een lichaam die we nog niet kennen of die religieuzen van welk geloof dan ook God noemen in meerdere talen. Deze ruimte waarbinnen onze Kosmos leeft moet een energie of lichaam zijn die die enorme Kosmos omvat.

 

Sjoerd de Vries Org
sjoerd-header

Sjoerd de Vries heeft als zakelijk systemisch adviseur een onderscheidende signatuur in coaching en systemisch adviseren in de overheidssector. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij mens- en organisatievraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk sjoerddevries.org. Met zijn achtergrond als manager en bestuurder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare overheden die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij in zijn werk analytisch en systemisch denken, om vernieuwende vormen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en de mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Met zijn manier van kijken en doen brengt hij individuen en groepen in beweging, of dat nu politiek bestuurders zijn, directies of anderen in het ambtelijk apparaat.

Advies | Coaching | Onderzoek | Curssussen / Trainingen |  Contact

Comments are closed.