Mensen maken het persoonlijk, computers personifiëren

            Mensen maken het persoonlijk          

            Computers personifiëren

            Mensen hebben hun passie

            Computers herhalen beloftes

            Mensen kunnen creëren

            Computers kunnen doorrekenen

            Mensen verrassen, hebben empathie

            Computers verzamelen data

Zichtbaar en onzichtbaar

Het Data-ïsme heeft ons establishment al onzichtbaar en zichtbaar veroverd. Hierdoor kunnen we voor ons zelf en voor onze organisaties beter kijken naar de komende problemen en naar de toekomstige oplossingen die daar achter liggen, voor de dag van morgen en voor de dagen ver daarna.

Het verschil maken

Ik geloof dat mensen en het menselijk contact in onze privésfeer, in al onze netwerken en in onze organisaties het verschil blijven maken. Mensen formuleren invoelend en creatief hun ambities en data helpt hun om deze ambities naar een hoger niveau te brengen.

Anticiperen op organisatievraagstukken

Met mijn kijk op systemisch werk, coach en begeleid ik CEO’s, boardmembers, leidinggevenden, HRM-ers, teams en individuele medewerkers die willen anticiperen op de organisatievraagstukken van nu of pro-actief op de organisatievraagstukken die er aankomen.

Meerwaarde creëren

Mijn ambitie is dat alles en iedereen er mag zijn. Dat een ieder persoonlijk met passievol en empathisch deel mag nemen aan het verrassend creëren van persoonlijke- en zakelijke groei.  Met u en uw medewerkers kijken we hoe de mens in de organisatie met hun nieuwe tools meerwaarde kunnen blijven creëren in de boven- en onder stroom van uw organisatie.

Persoonlijke aanpak

Door u en uw medewerkers kan uw klant de persoonlijke beleving, de persoonlijke service en het gebruiksgemak krijgen die ze bindt aan uw organisatie. En dit alles snel, makkelijk en plezierig zoals u ook behandelt wilt worden. Ik ben er van overtuigd dat uw en uw mensen met hun passie  uw klanten kunnen verrassen. U en uw mensen kunnen de gepersonifieerde programma’s in uw organisatie persoonlijk maken.

Sjoerd de Vries Org
Sjoerd de Vries

Sjoerd de Vries heeft als zakelijk systemisch adviseur een onderscheidende signatuur in coaching en systemisch adviseren in de overheidssector. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij mens- en organisatievraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk sjoerddevries.org. Met zijn achtergrond als manager en bestuurder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare overheden die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij in zijn werk analytisch en systemisch denken, om vernieuwende vormen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en de mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Met zijn manier van kijken en doen brengt hij individuen en groepen in beweging, of dat nu politiek bestuurders zijn, directies of anderen in het ambtelijk apparaat.

Advies | Coaching | Onderzoek | Curssussen / Trainingen |  Contact


Comments are closed.