Leven is bewegen

Leven gaat niet dood, ze ontbindt zich steeds. Zoals de geest zich niet meer bind aan het lijf. Ont-binding is niet de dood maar een scheiding van de samenstellende bestanddelen. Deze bestanddelen gaan niet teloor maar vormen nieuwe lichamen.

Het specifieke kenmerk van leven is beweging, en wat is er niet in beweging in de Kosmos? Niets gaat verloren. Alles beweegt om kleiner of groter te worden. Alles is onsterfelijk, de grondstof, de bouwstenen, het leven en de ziel die samen het leven van ieder wezen uitmaken. Materie is vol leven.

 

Sjoerd de Vries Org
sjoerd-header

Sjoerd de Vries heeft als zakelijk systemisch adviseur een onderscheidende signatuur in coaching en systemisch adviseren in de overheidssector. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij mens- en organisatievraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk sjoerddevries.org. Met zijn achtergrond als manager en bestuurder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare overheden die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij in zijn werk analytisch en systemisch denken, om vernieuwende vormen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en de mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Met zijn manier van kijken en doen brengt hij individuen en groepen in beweging, of dat nu politiek bestuurders zijn, directies of anderen in het ambtelijk apparaat.

Advies | Coaching | Onderzoek | Curssussen / Trainingen |  Contact

Comments are closed.