Het team is veel meer team dan voorgaande jaren

Afgelopen week kreeg ik van het Nederlandse Nationale Team Deltavliegen een berichtje. Als coach hebben we teambuildingssessies gegeven aan ons nationale team. Op dit moment vliegen ze namens Nederland de EK in Macedonië.

Het is fantastisch om van je klanten te lezen dat ons werk tot betere prestaties en of samenwerking bijdraagt. Terwijl wij, net als kunstenaars, altijd denken dat ons werk nog beter kan.

"Het Nederlands team deltavliegen zit momenteel in Macedonië voor het EK. We zitten op de helft, één week zit erop, nog één week te gaan. Het team is veel meer team dan voorgaande jaren, vooral dankzij jullie input en begeleiding bij de teambuilding sessies van afgelopen winter. Dat is erg leuk om te merken en geeft een positieve vibe bij iedereen. Inmiddels hebben we ook een website, waarop jullie onze verrichtingen kunnen bekijken. Deze vullen we met z'n allen. We hebben er wat algemene informatie over dit team op staan, en wat filmpjes en een blog. Mochten jullie een momentje hebben, neem er dan gerust een keer een kijkje." - www.dutchmenflying.com

Bekijk hier de video's

Comments are closed.