Gratis inspirerende workshop Organisatieopstellingen

Op 17 april ga ik een inspirerende workshop Organisatieopstellingen geven tijdens de open dag van het UNLP. Een workshop die inzicht geeft in wat er in de onderstroom van een bedrijf speelt. Deelname is gratis. 

Ter ere van de nieuwe locatie organiseert het UNLP een open dag met diverse inspirerende workshops, demonstraties en feestelijke activiteiten waar gratis aan deelgenomen kan worden. Deze dag is geschikt voor één ieder die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei.

Kennismaken met Organisatieopstellingen
Sjoerd: "Een organisatieopstelling laat ons zien wat er in de onderstroom in een bedrijf speelt. Hoe zijn de verhoudingen tussen bedrijf, producten, klanten en visies? Hoe zijn de onderlinge verhoudingen tussen afdelingen en managementlagen? En vooral wat is er aanwezig aan nog niet benut potentieel? Deze workshop is een absolute must voor professionals."

Uitnodiging workshop Organisatieopstellingen
Ik nodig je van harte uit om ook te komen. Iedereen is welkom. Bekijk het programma online om te zien welke workshop(s) er nog meer bij je passen. Van plan om met kinderen te komen? Geen probleem, ook voor kinderen is er van alles te doen. 

Datum: 17 april 2017
Tijd: 11.30 - 18.00 uur
Locatie: Schipluidenlaan 4, Amsterdam
Deelname: gratis
Aanmelden: www.unlp.nl/open-dag


UNLP Open Dag Sjoerd de Vries Organisatieopstelling-2

 


 

 

 

 

 

 

 

Sjoerd de Vries Org
sjoerd-header

Sjoerd de Vries heeft als zakelijk systemisch adviseur een onderscheidende signatuur in coaching en systemisch adviseren in de overheidssector. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij mens- en organisatievraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk sjoerddevries.org. Met zijn achtergrond als manager en bestuurder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare overheden die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij in zijn werk analytisch en systemisch denken, om vernieuwende vormen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en de mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Met zijn manier van kijken en doen brengt hij individuen en groepen in beweging, of dat nu politiek bestuurders zijn, directies of anderen in het ambtelijk apparaat.

Advies | Coaching | Onderzoek | Curssussen / Trainingen |  Contact

Comments are closed.