Entrepreneurial Empowerment Zambia

Flow&Go team working with the Ladies of the Naleli Initiative, Lvingstone, Zambia. To give you a feeling of what they do, this visual resumé of the second workshop day. 3 pairs of faclitators, 3 different workshops: Geert Kamps & Sjoerd de Vries: "Overcoming Obstacles", Nicole van der Ouw & Gerard Vonk: "Sharing each other's wisdom", Anne Heleen Bijl & Marcel van der Pol: "Amplifying Entrepreneurial Empathy" [April 2016]

Entrepreneurial Empowerment Zambia

Dingen kunnen sneller gaan dan je verwacht. Mijn vrolijke opa verkocht eten vanaf zijn handkar, met een hond daaronder die de kar trok. Zijn kinderen kregen te eten en konden naar school en hij had de mooiste vrouw van de wereld vond hij. Zijn kinderen konden hun kinderen laten studeren en één daarvan, ik, staat nu deze beginnende ondernemers te trainen in Zambia. De leider van deze vrouwen is entrepreneur van het jaar geworden en is  nu, dankzij het Mandelafonds voor jonge Afrikaanse leiders, op bezoek bij Barack Obama en zijn vrouw. Van de week hoorde ik dat ze zich verkiesbaar heeft gesteld voor het presidentschap van Zambia. Mooi hé hoe dingen kunnen gaan! Ik geniet daar zo van.

Sjoerd de Vries Org

sjoerd-header
Sjoerd de Vries heeft een onderscheidende signatuur in coaching en systemisch adviseren in de overheidssector. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij mens- en organisatie vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk sjoerddevries.org. Met zijn achtergrond als manager en bestuurder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare overheden die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij in zijn werk analytisch en systemisch denken, om vernieuwende vormen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en de mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Met zijn manier van kijken en doen brengt hij individuen en groepen in beweging, of dat nu politiek bestuurders zijn, directies of anderen in het ambtelijk apparaat.

 

Advies | Coaching | Onderzoek | Curssussen / Trainingen |  Contact

Comments are closed.