Boycotten, stimuleren of versterken

Zakelijk systemisch denken helpt je te kijken naar: waar organisaties vandaan komen, wie daar bij horen, wat de taken en verantwoordelijkheden zijn en waar de mens of organisatie naar toe neigt. Hoe zien de rituelen die daarbij horen er uit en hoe versterken de verhalen de onderlinge relaties in organisaties.

Zakelijk systemische adviseurs worden met hun systemische instrumentarium aanvullend of vernieuwend genoemd in de zakelijke advisering. Dit onder ander door het zichtbaar maken van de dynamieken tussen mensen of groepen in organisaties, zowel in de boven- als onderstroom van organisaties. Het geeft inzichten over wanneer deze twee stromen elkaar boycotten, stimuleren of versterken

 

Sjoerd de Vries Org
sjoerd-header

Sjoerd de Vries heeft als zakelijk systemisch adviseur een onderscheidende signatuur in coaching en systemisch adviseren in de overheidssector. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij mens- en organisatievraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk sjoerddevries.org. Met zijn achtergrond als manager en bestuurder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare overheden die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij in zijn werk analytisch en systemisch denken, om vernieuwende vormen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en de mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Met zijn manier van kijken en doen brengt hij individuen en groepen in beweging, of dat nu politiek bestuurders zijn, directies of anderen in het ambtelijk apparaat.

Advies | Coaching | Onderzoek | Curssussen / Trainingen |  Contact

Comments are closed.